En Uygun Ofis Lokasyonunu Bulmak İçin Emlakçı Emlakçı Gezmezsiniz
İş kuran herkes, ofis açma zamanı en uygun lokasyon için sayısızca emlakçı gezme deneyimini tatmıştır. Her gün yeni bir daireye bakmak, birçok seçenek arasından en iyisini ve en uygun maliyetlisini seçmek… Bir sürü etkeni göz önünde bulundurarak, dur duraksız dolaşmak ve istediğiniz yeri bulamamak. Belki bir hafta, belki bir ay kaybetmek. İşte hazır ofisler bu derdi sona erdiriyor. Prestijli lokasyonlarda hizmet veren paylaşımlı ofisler, size özel hazırlamış oldukları hazır ofislerle bu zaman kaybını ortadan kaldırarak size en güzel hizmeti sunuyor.
Komisyon mu? O da ne?’ Cümlesi Sizin İçin Anlam Kazanır
Hazır ofis kullanan kişilerin çok iyi bildiği, siz adayların da nasıl yani? diyeceği ana geldik. Hazır ofislerde komisyon ücreti yoktur. Yani siz emlakçıya ödeyeceğiniz komisyonu, şirketinizin diğer farklı ihtiyaçları için rahatlıkla harcayabilirsiniz

Ofis Mobilyası, Boya Rengi, Dekoratif Eşyalar… Hepsinin Ahenkli Dansı İçin Fazla Mesai Harcamazsınız
Sizin için dekore edilmiş, tüm ihtiyaçlarınız düşünülmüş, teknik olarak alt yapısı en iyi şekilde hazırlanmış ve mobilyalı ofis alanlarına erişmek için tek yapmanız gereken size en uygun lokasyonu bulmak.

Elektrik, Su, Doğalgaz, İnternet… Çin İşkencesine Dönen ‘Açılış’ Kısmına ‘Pas’ Diyebilirsiniz
Kendi ofisinizi kurduğunuzda her bir fatura ile teker teker ilgilenmeniz, üstüne geçirmeniz ve açılışlarını yaptırmanız gerekirken, hazır ofis kullanıcıları bunlarla uğraşmadan, hemen ofislerini kullanmaya başlıyor!
Elektrik, Su, Doğalgaz… Yüklü Faturalara Elveda. Bu Hissi Seveceksiniz!
Hazır ofisinizde hiçbir faturaya dahil olmazsınız. Ay sonu gelen yüklü faturalar canınızı sıkmaz, hiçbir şekilde ekstra ücret talep edilmez. Ay sonlarını bu konseptte seveceksiniz!

Her Gün Tertemiz, Mis Gibi Kokan Ofise Adım Atacak, Masanızın Üzerindeki Toz Birikintisine Olan Alerjiniz Son Bulacak
Ofisiniz sizin için her gün düzenli bir şekilde temizlenirken, siz sabahları ilk kahvenizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Sabahların Motivasyon Kaynağı Güleryüzlü Bir Karşılama İle Güne Zinde Bir Şekilde Başlayacaksınız
Güleryüzlü karşılama personeli ile hazır ofisler, daha ilk andan itibaren günün tüm stresini size unutturacak, huzurla işinizin başına oturacaksınız.
Kahveniz, Çayınız, Atıştırmalıklarınız Sizin İçin Hazır ve Nazır Bir Şekilde Her An Nöbete Duracak!
Kahve ya da çay. Molaların aranan yüzleri, sizin dinlenme arkadaşınız. Günün her saati taze olarak sunulan ve yanında size eşlik edecek lezzetli atıştırmalıklarla enerjinizi tekrar depolayacaksınız.

Önemli Toplantılarınızı, Toplantı Odası Hizmeti de Veren Ofis Alanınızda Gerçekleştirirken, Toplantı Sonunda İşi Almanın Keyfine Varacaksınız
Herkes için toplantı demek akıllara stresli bir ortamı da beraberinde getirir. Karşılama, ikramlar, odanın donanımı hep zihinleri kurcalar. Hazır ofis kullanıcıları ise tüm bu stres faktörlerini profesyonellerin eline bırakarak, sadece işlerini odaklanır. Stres katsayısı azalan iş sahipleri, toplantı sonunda işi almanın keyfinini yaşayacaktır.

Her Zaman Sizi Düşünen Profesyonel Ekibin Ofis Çözümleri Sayesinde, Sadece İşinize Odaklanırsınız. Bırakın, İşiniz Hazır Ofislerin Size Sunduğu Faydalarla Büyüsün!
İşinde profesyonel, sizin rahatlığınız ve iş verimliliğinizin artması için her zaman yanınızda olan ekip sayesinde siz sadece işinize odaklanırsınız. Çağrılarınız cevaplanır, kargolarınızın teslim alınır ve takibi gerçekleştirilir. Sizi ziyarete gelen misafirleriniz güleryüzle karşılanırken, önemli toplantılarınız için hazırlanan toplantı odasında önemli müşterilerinizi ağırlarsınız.

 

Kaynak: www.karamandan.com

Paylaş: Facebook, Twitter, Google Plus